Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Προσοχή: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για τις επόμενες ημέρες εξέδωσε η ΕΜΥ.



Από το πρωί της Πέμπτης και από τα δυτικά θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες και κατά περιόδους θυελλώδεις νοτιάδες 8 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά:

Την Πέμπτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φθάσουν τα 8 μποφόρ.

Την Παρασκευή στα δυτικά νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της ηπείρου και της δυτικής στερεάς.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στη νοτια Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη, το ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα.

Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ οι οποίοι το βράδυ στα δυτικά θα γίνουν βορειοδυτικοί και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Το Σάββατο και την Κυριακή

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Βελτίωση στα δυτικά από το απόγευμα της Κυριακής.

Άνεμοι: στα δυτικά και βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Δευτέρα και Τρίτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Πιθανότητα καταιγίδων στα νότια.

Άνεμοι: από βόρειες βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση.


www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...