Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Εφηβος με κυνόδοντες βαμπίρ!

16-χρονος Zhang Cheng (ψευδώνυμο), από τη γέννηση μέχρι την σημερινή του ηλικία είχε μόνο δύο δόντια, που μοιάζουν με ένα μεγάλο ζευγάρι απο κυνόδοντες βαμπίρ.


Οταν μιλήσει ο 16-χρονος Zhang Cheng γίνεται ο μεγαλύτερος φόβος, και αυτό γιατί θα εξέθετε τους δύο χαυλιόδοντες του. Κινέζοι γιατροί αναφέρουν ότι: "θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ενηλικιωθεί για να πραγματοποιηθεί μια διορθωτική χειρουργική επέμβαση".
Ο Zhang Cheng έχει διαγνωστεί με συγγενή εξωδερμική δυσπλασία, η οποία επηρεάζει λιγότερους από 1 σε 100.000, όταν ένα παιδί γεννιέται.


Το αγόρι γινόταν όλο και πιο θυμωμένο καθώς μεγάλωνε και στο τέλος, ο ίδιος παραιτήθηκε για να μείνει στο σπίτι του αποφεύγοντας το κοινό και το σχολείο με τα άλλα παιδιά που έκαναν πλάκα με τα δόντια του.
"Αυτός ο τύπος της νόσου δεν έχει σαφή αιτία, αλλά είναι βασικά χρωμοσωμικός.», Δήλωσε ο καθηγητής Wang Kunfu ειδικός στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική. Ενας στους εκατό χιλιάδες επηρεάζονται από αυτή τη σπάνια αλλά σοβαρή ασθένεια, η οποία απαιτεί πολύπλοκη θεραπεία προσώπου για διόρθωση.

atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...