Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιανουάριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η νέα χρονιά μπαίνει δίνοντας προβάδισμα σε επαγγελματικές δραστηριότητες και μετακινήσεις που συνδέονται με τον εργασιακό τομέα. Η κοινωνική ζωή θα είναι έντονη και μεγάλο μέρος του χρόνου σας θα το αφιερώσετε σε φίλους και νεωτεριστικές ή νέες ασχολίες που μπαίνουν στη ζωή σας. Εν τω μεταξύ, το ταίρι σας πότε θα δυστροπεί και πότε θα αξιοποιεί τη «φευγάτη» στάση σας για να κάνει πράγματα που το ευχαριστούν... χωρίς εσάς. Πολύ πιθανόν από πλευράς του να υπάρξουν κάποιες ακρότητες ή μια αντιφατική συμπεριφορά που ωστόσο θα καταφέρει το στόχο της δηλαδή να σας τραβήξει την προσοχή. Η «απόσταση» που θα υπάρχει μεταξύ σας εν τέλει θα ανανεώσει τη σχέση σας και αυτό ως γεγονός θα γίνει αντιληπτό το τελευταίο δεκαήμερο το μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου θα αναζητήσετε με μεγαλύτερη ορμή ο ένας τον άλλο. Η Πανσέληνος στις 27 Ιανουαρίου διεγείρει θέματα έρωτα και απολαύσεων και πιθανόν μαζί με το άλλο σας μισό να βιώσετε εμπειρίες δημιουργικής σύζευξης.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Από ό, τι φαίνεται από τον Άγιο Βασίλη δεν ζητήσατε έρωτα και βράδια αξημέρωτα αλλά επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα της καθιέρωσης και της καταξίωσης. Ωστόσο, αν περιμένετε κάρβουνο στα αισθηματικά σας, κάτι δεν υπολογίσατε σωστά, καθώς όπως δείχνουν οι αστρολογικοί οδηγοί η επαγγελματική ικανοποίηση θα συνοδευτεί από ερωτικές επιτυχίες. Η πρόκληση του μήνα είναι να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που σας δεσμεύουν και αυτά που σας απελευθερώνουν ή για να γίνει πιο κατανοητή πώς θα ικανοποιήσετε την ανάγκη για τρελίτσες και ερωτικά πραξικοπήματα χωρίς να «σπιλωθεί» το επαγγελματικό σας προφίλ ή η κοινωνική σας εικόνα. Η αντιφατικότητα των επιλογών και των αποφάσεών σας θα ξαφνιάζει πρώτα εσάς και μετά τους άλλους, όμως η επιθυμία για ανανέωση και ριζοσπαστικές τομές δεν θα σας περάσει. Έτσι, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως γίνεστε πιο επινοητικοί και καταφέρνετε να απαλλαχτείτε από αυτά που σας καταπιέζουν ή σας περιορίζουν και θα ζήσετε τον έρωτα με μεγαλύτερη ελευθερία.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό πολλοί νιώθετε ότι η σχέση σας δοκιμάζεται είτε από τις συγκυρίες και τις συνθήκες είτε από τις συνέπειες επιλογών που πάρθηκαν, όταν δεν υπήρχε η παρούσα εμπειρία και ωριμότητα. Άλλοι νιώθετε μοναξιά και συναισθηματική ψυχρότητα και άλλοι επιβαρύνεστε με καθήκοντα που το έτερο ήμισυ για κάποιους λόγους (υγείας, επαγγελματικούς, οικογενειακούς κτλ) δεν μπορεί να εκτελέσει. Το θετικό είναι ότι δεν ξεχνάτε να χαμογελάσετε και δεδομένου ότι είναι αντι- κρισικό εύκολα εξαπλώνεται. Οι πλανήτες στον συγκροτημένο Αιγόκερω συμβάλουν αφενός να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα της σχέσης σας και αφετέρου να χτίσετε σε πιο γερά θεμέλια τη μεταξύ σας επικοινωνία. Θα υπάρχουν στιγμές στη διάρκεια του μήνα που θα αμφιβάλετε για αυτό το εγχείρημά σας, καθώς η όλη υπόθεση θα θυμίζει γεφύρι της Άρτας, όμως δεν θα το βάλετε κάτω, αντίθετα θα επιμείνετε μέχρι να επιτύχει. Ταξίδια, νομικές υποθέσεις και μακρινοί συγγενείς είτε θα περιπλέξουν τα πράγματα, είτε θα συμβάλουν θετικά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Για να γίνει κάποιο πρόσωπο μέλος της καρδιάς σας θα πρέπει να είναι έτοιμο να περάσει τεστ, δοκιμασίες και εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα πιστοποιούν την φερεγγυότητα, την πιστότητα και το βάθος των συναισθημάτων του. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω ευνοούν την παράδοση μαθημάτων και την ολοκλήρωση της ύλης που θα πρέπει ο υποψήφιος μαθητής να έχει διδαχθεί όμως δεν υπόσχονται ότι θα γράψει καλά. Τα σκωτσέζικα ντους και το καθεστώς εποπτείας ίσως τον κουράσει και δεν αποδώσει τα μέγιστα. Ναι μεν θα υπάρχουν γνωριμίες, φλερτ και ερωτικά τετ – α- τετ, όμως αν δείξετε σκληρότητα ή βλέπετε τα πράγματα μονόπλευρα, τότε θα έχετε βάλει τα χεράκια και θα έχετε βγάλει τα ματάκια σας. Μπορείτε να είστε επιφυλακτικοί και να είστε συνεπείς στις υποσχέσεις που έχετε δώσει στον εαυτό σας αλλά είναι σημαντικό να μη φτάνετε σε ακραίες συμπεριφορές. Πολύ πιθανόν σε μια διαδρομή υποχρεωτική ή αγγαρεία να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2013 ξεκινά με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μισό του μήνα γυρνά ορθόδρομος και σίγουρα θα δείτε μεγάλη διαφορά τόσο σε προσωπικό και όσο και αισθηματικό επίπεδο. Αυτόν τον μήνα ο σύντροφος ανησυχεί για οικονομικά θέματα και συγχρόνως έχει ανάγκη από μεγαλύτερες εκδηλώσεις αγάπης και ενδιαφέροντος. Από την άλλη, εσείς κρατάτε κάποια μυστικά και συγχρόνως νιώθετε την ανάγκη να υπακούσετε στο κάλεσμα του ερωτικού ενστίκτου που σας καλεί. Σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά και θα υπάρχει πάθος, αν και συχνά κοντρολαρισμένο ή συγκρατημένο. Στις 23 του μήνα το τρίγωνο του Ερμή με το Δία ευνοεί ένα ερωτικό ταξίδι που θα σας ανανεώσει και υπόσχεται καλύτερη επικοινωνία μεταξύ σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η καρδιά ξεκλειδώνει, το μυαλό ανοίγει και θα ανεβείτε πολύ ψηλά τόσο συναισθηματικά και ψυχολογικά όσο και ερωτικά. Αποφύγετε να παρουσιάσετε τις απόψεις των φίλων ως δικές σας θέσεις.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το μυαλό μπαίνει στην υπηρεσία του πάθους και της ερωτικής επιθυμίας μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου ενώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αν κάτι δεν πρόκειται να αποχωριστείτε είναι η ορμέμφυτη ανάγκη για μια ερωτική σύζευξη. Με το Δία στον 1ο ηλιακό οίκο ευκαιρίες υπάρχουν και αυτό το μήνα που θα τις αξιολογήσετε για χάρη τόσο της ερωτικής ευχαρίστησης όσο και της ψυχικής ικανοποίησης. Συγχρόνως, ίσως σας θέλξει το ενδεχόμενο μιας σχέσης που αποτελεί «απαγορευμένος καρπός». Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου προμηνύει ένα ερωτικό άνοιγμα στο οποίο θα είστε προσγειωμένοι και θα έχετε λάβει υπόψη σας τις τυχόν συνέπειες ή υποχρεώσεις που θα απορρέουν από αυτό. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τους περισσότερους πλανήτες στον Υδροχόο θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τις προσδοκίες και να προσεγγίσετε με μεγαλύτερη ευκολία τόσο πρόσωπα που σας ελκύουν όσο και να συζητήσετε θέματα ηθικής. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 23/01, 26/01 και 27/01.

Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το νέο έτος σας υποδέχεται με γεγονότα και συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σας. Κάποιοι θα αισθανθείτε αναγκασμένοι να αλλάξετε γραμμή και συγχρόνως προορισμό ενώ άλλοι θα νιώθετε να ξαναγεννιέστε από τις στάχτες σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω προμηνύει την έναρξη μιας νέας εποχή στον τομέα των σχέσεων στην οποία το «πριν» θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό το «μετά» του δεσμού σας. Η επιμονή και η ανθεκτικότητα είναι αυτές που θα καθορίσουν κατά πόσο θα βγείτε κερδισμένοι από την ανέγερση της αισθηματικής σας οικοδομής. Συγχρόνως, με τον Άρη στον Υδροχόο θα είστε ιδιαίτερα εφευρετικοί σε ερωτικά ζητήματα ενώ κάποιοι από εσάς ίσως μπείτε στο λαβύρινθο μιας παράνομης σχέσης στους κόλπους του εργασιακού περιβάλλοντος. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα γίνετε πιο ερωτικοί και θα ανακαλύψετε νέες χαρές στον έρωτα. Θα πέσετε στα βαθιά νερά και θα παίξετε το παιχνίδι θάρρος ή αλήθεια. Οι πιο όμορφες μέρες του μήνα θα είναι γύρω στις 04/01, 16/01 και 30/01 ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 07/01 και στις 25/01.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν και νιώθετε κουρασμένοι ή απογοητευμένοι αισθάνεστε ότι ο έρωτας είναι μονόδρομος, καθώς είναι ο μόνος που υπόσχεται ότι θα σας δώσει ζωή. Η Νέα Σελήνη στις 11 Ιανουαρίου υπόσχεται μια νέα αυγή στον αισθηματικό τομέα. Πολλοί θα αφήσετε πίσω το παρελθόν και θα βρείτε μια νέα πηγή αγάπης και έρωτα. Ευνοούνται γνωριμίες με πρόσωπα μεγαλύτερα, ώριμα, υπομονετικά και συγκροτημένα ενώ πολύ πιθανόν να δώσετε έμφαση στο επάγγελμα ή το κοινωνικό προφίλ ενός προσώπου θα σας προσεγγίσει. Συγχρόνως, ο Άρης στον Υδροχόο δείχνει μια ερωτική ανατριχίλα, ένα αισθηματικό ξάφνιασμα που θα σας αλλάξει όσα πιστεύατε περί έρωτος και θα συμβάλλει στο να σβήσετε από το συναισθηματικό σας χάρτη πρόσωπα και εμπειρίες. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να αλλάξετε και θα βάλετε στοίχημα με τον εαυτό σας να δώσετε τέλος σε καταστάσεις με τις οποίες το σε «μισώ» εναλλάσσεται με το « σ' αγαπώ». Τέλος, πολύ πιθανόν να ρίξετε αλάτι στην πληγή κάποιου που ακόμα σας ζητάει.

Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Από τη μία, δίνετε έμφαση σε επαγγελματικά ζητήματα και από την άλλη έχετε μια τάση να ζείτε ή να ανασκαλίζετε το χτες. Πολύ πιθανόν, το ταίρι σας να αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες οι όποιες επηρεάζουν τη σχέση αλλά και το κλίμα μέσα σε αυτή. Κάποιες προσπάθειες θα πέσουν στο κενό ενώ κάποιοι θα αισθανθείτε ότι τυραννιέστε. Αυτό που θα σας ενοχλήσει περισσότερο αυτό το μήνα είναι η αδιαφορία και η άρνηση του συντρόφου σας απέναντι σε κάποιες προτάσεις σας. Οι σκιές της αρνητικότητας θα στοιχειώνουν τη σχέση σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, όμως το τελευταίο δεκαήμερο θα γίνουν ορατές. Αυτό θα συμβάλλει στο να ρίξετε φως στη ρίζα του προβλήματος που πλέον θα είναι εμφανές, να πείτε αλήθειες και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και τι δε θα ανεχτείτε με τίποτα. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 01/01, 04/01, 23/01, 26/01 ενώ αυτές που είναι καλό να προσέξετε είναι γύρω στις 03/01, 13/01, 31/01.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο χώρος της εργασίας, μιας καθημερινής στάσης ή συνήθειας ίσως είναι το μέρος που θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας προκαλέσει να σκαρφαλώσετε τα μονοπάτια της επιμονής και της σοβαρότητας, προκειμένου να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή του. Επιπλέον, ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιους που πιστεύουν για εσάς τα χειρότερα και δοκιμάσουν να σας διαβάλλουν ή να σας κόψουν το δρόμο. Με τον Άρη ωστόσο στον 7ο ηλιακό οίκο θα είστε απρόβλεπτοι και κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα αντιδράσετε και αυτό θα αποτελέσει το μεγάλο σας πλεονέκτημα. Θα παίξετε με τη φωτιά αλλά θα βγείτε μπροστά και, αν και θα χάσετε κάποιες μάχες, το πιθανότερο να κερδίσετε τον πόλεμο. Ό, τι λείπει από το χθες σας υπόσχεται αυτή η γνωριμία και αυτό σας ωθεί να τα φέρετε όλα τούμπα, να κάνετε την ανατροπή και με τον πάντα δικό σας εντυπωσιακό τρόπο να τρελάνετε κόσμο. Ίσως κάνετε κάποιες υπερβολές, όμως θα δεν το μετανιώσετε.

Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2013 σας κάνει ποδαρικό με έναν όμορφο και ερωτικό μήνα που με τα φώτα χαμηλά θα χορέψετε στη μελώδια μιας κλασσικής ερωτικής μπαλάντας. Ευχάριστα γεγονότα, εύθυμες συζητήσεις και ερωτικές επαφές προετοιμάζουν το έδαφος για την αρχή μιας νέας ερωτικής σελίδας που την επικεφαλίδα θα γράψει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου. Πολύ πιθανόν, κάποιοι να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να παντρευτείτε, να αποκτήσετε παιδάκι ή να κάνετε ένα ταξίδι του μέλιτος. Ευνοούνται οι διακοπές, οι εξορμήσεις στα χιόνια, χειμερινά χόμπι και οι απολαύσεις τόσο οι υλικές όσο και οι σαρκικές. Ένα οικονομικό ή συναισθηματικό θέμα θα απασχολεί το σύντροφο, ίσως όμως δεν σας το αποκαλύψει ή δυσκολευτεί να διαφοροποιήσει τη στάση του απέναντι σε κάποια γεγονότα. Σε γενικές γραμμές οι απολαύσεις αυτού του μήνα είναι το αποτέλεσμα των καρπών που σπείρατε τους προηγούμενους. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 01/01,10/01,23/01 ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξετε γύρω στις 07/01,25/01.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη, αντίθετα βάζετε ένα στόχο και επιμένετε μέχρι να τον πετύχετε. Με στρατηγική σκέψη, πειθαρχία και υπομονή καταφέρνετε να μπείτε στην καρδιά ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει και να αισθανθείτε αυθεντικά συναισθήματα. Σε μετακινήσεις αναψυχής, σε χειμερινές εξορμήσεις, σε δημιουργικές ενασχολήσεις ή καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, πάρτι ή γιορτές ίσως κάνετε μια γνωριμία που θα εξουσιάσει τη σκέψη, την καρδιά και το σώμα σας. Πολύ πιθανόν, να προβληματιστείτε με το παρελθόν του επικείμενου πόθου σας, όμως θα φροντίσετε να μη χαθείτε σε λάθους δρόμους και να κάνετε με προσοχή κάθε σας βήμα. Ο μήνας αυτός δείχνει ότι στα συντρίμμια μιας προηγούμενης αγάπης θα χτίσετε κάτι νέο, πιο ώριμο, πιο μεγάλο και πιο όμορφο. Η Νέα Σελήνη στις 11 Ιανουαρίου αποτελεί ένα θετικό οιωνό για ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική ζωή ενώ οι πλανήτες στον Αιγόκερω φιλοδοξούν να γκρεμίσουν τους τοίχους με το παρελθόν και να χτίσουν το ερωτικό σας μέλλον.

Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εισπράξετε στο βαθμό που θα θέλατε το ενδιαφέρον, την αγάπη και μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης με το έτερον σας ήμισυ. Πολύ πιθανόν κάποιες συγκυρίες να διαμορφώνουν μια κατάσταση που να χρειάζεται να ζοριστείτε περισσότερο από όσο μπορείτε να αντέξετε και αυτό να έχει επίδραση στη συνολική εικόνα που έχετε για τη ζωή. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω δείχνουν ότι ο χώρος του σπιτιού θα αποτελέσει την αφετηρία για μια νέα κατάσταση. Μαζί με το σύντροφο θα εκθέσετε επιλογές, θα πάρετε αποφάσεις και θα δοκιμάσετε από κοινού τις αντοχές σας. Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο δείχνει ότι ερωτικά θα είστε δυναμικοί, δραστήριοι και ερωτικά ξαναμμένοι. Το τελευταίο δεκαήμερο το μήνα θα είναι πιο συναρπαστικό, διασκεδαστικό, ευχάριστο και συγχρόνως απρόβλεπτα ερωτικό, αφού οι πλανήτες θα ετοιμάσουν ένα ξέφρενο πάρτι για να γιορτάσετε τον έρωτα. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι στις 01/01,04/01 ενώ προσοχή θέλουν οι 13/01 και 25/01.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το νέο έτος σας βρίσκει με ερωτική διάθεση στο φουλ και όρεξη να κυνηγήσετε τον έρωτα. Αν και κάποιες κινήσεις σας είναι απερίσκεπτες ή βιαστικές, εν τούτοις σας βοηθούν να «ξεκουνήσετε» από τη στάσιμη θέση σας, να μην κολλάτε και να ανακαλύψετε τις ικανότητές σας. Ο μήνας είναι γεμάτος από ευκαιρίες και ο μόνος αντίπαλος θα είναι ο εαυτό σας. Το πρόσωπο που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σας θα είναι ξεχωριστό, εφευρετικό, εκκεντρικό και ανεξάρτητο. Πολύ πιθανόν, η γνωριμία σας να είναι ξαφνική ή οι εξελίξεις να εκτυλιχτούν τόσο γρήγορα που να μείνετε άναυδοι από την ταχύτητα και συγχρόνως της σφοδρότητά τους. Συγχρόνως, θα θελήσετε να μάθετε πληροφορίες για το οικογενειακό του γίγνεσθαι ενώ δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από το παρελθόν να ξαναβρεθεί μπροστά σας, αυτή τη φορά όμως να αρνηθείτε να του δώσετε της καρδιάς σας το κλειδί. Πολύ πιθανόν να πανηγυρίσετε κάποιο «Χ» που θα βάλετε σε κάποιον, καθώς για εσάς θα αποδεικνύει ότι τον έχετε ξεγράψει από μέσα σας.

Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι η κρίση που περνούν οι σχέσεις με πολύ κοντινά σας πρόσωπα σας στοιχίζουν και όσοι σας ξέρουν καλά, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού ξέρουν ότι βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε να σταματήσετε το χρόνο για να μην πονάτε και υποφέρετε. Όμως, ως παιδιά του Πλούτωνα, οι δυσκολίες σας κάνουν πιο δυνατούς και συγχρόνως στα ζόρια αποδεικνύεστε «παλικάρια». Αν και υπάρχουν αυτά τα προβλήματα στη ζωή σας, ο έρωτας φουντώνει αντί να σβήνει. Η παρουσία του Δία στους Διδύμους μοιράζει δώρα ερωτικής ικανοποίησης και αισθηματικής ευτυχίας. Κάποιοι ίσως έχετε και μια περιπετειούλα που είναι μυστική και σας χαρίζει αναρίθμητους συνδυασμούς ερωτικής ευτυχίας. Οι πλανήτες στο ζώδιο το Αιγόκερω ευνοούν εκδρομές, μετακινήσεις και συζητήσεις που θα διευθύνετε τόσο τη ροή όσο την τελική κατάληξη τους. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 10/01,17/01,01,10 και 31/01, ωστόσο προσέχετε γύρω στις 07/01 και στις 13/01.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Ποσειδώνα στον 5ο σας ελκύει το άπιαστο, το ιδεατό και πολύ πιθανόν να πέσετε στα δίχτυα ενός έρωτα παράνομου, περίεργου, μπερδεμένου ή που τέλος πάντων η λογική απουσιάζει. Θέλετε να ζήσετε με πάθος και να ανάψετε βεγγαλικά που να γιορτάζουν τον έρωτα σας. Με τον Δία ανάδρομο ίσως ο ερωτικός παράδεισος έχει το όνομα κάποιου πρώην, όμως το πιθανότερο όχι για πολύ. Ερωτικά, θα έχετε την τάση να αλλάζετε γνώμη και συγχρόνως να αναζητάτε την αφοσίωση και την προσήλωση που εσείς δεν μπορείτε να δώσετε. Η ερωτική ζωή θα είναι πλούσια και ποικίλη ενώ κάποιες γνωριμίες και φλερτ ίσως σας βάλουν σε σκέψεις για κάτι σοβαρότερο και προς το παρόν εκεί θα μείνουν, παρόλο που θα κάνετε κάποια δυναμικά ξεκινήματα. Αν αναζητάτε εξηγήσεις γιατί δεν μπορείτε να κάνετε μια σταθερή σχέση, το σίγουρο είναι πως δεν φταίνε οι άλλοι ούτε και εσείς αλλά... το λογισμικό που έχετε φορτώσει στο σύστημα σας.

Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το γούρι της Πρωτοχρονιάς πέφτει στο κομμάτι της σχέσης σας που σας γλυκαίνει με τη γεύση του και υπόσχεται τύχη και ανοίγματα μέσα στο 2013. Γάμος, επισημοποίηση, συνεργασία, παιδί και ταξίδια προμηνύει ο Δίας στους Διδύμους σε όσους δεν ένιωσαν την ευεργεσία του μέσα στο 2012. Η παρουσία πλανητών στον Αιγόκερω το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δείχνει ότι θα δεχτείτε έμπρακτες εκδηλώσεις αγάπης και ενδιαφέροντος από το έτερο ήμισυ και συγχρόνως ότι θα είναι δίπλα σε δοκιμασίες που αντιμετωπίζετε με κάποιο χρόνιο πρόβλημα. Πολύ πιθανόν να κάνετε μαζί κάποιες μετακινήσεις και να ζήσετε κάποιες εμπειρίες που θα βάλουν την σφραγίδα τους στη νέα χρόνια. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη μέσα στον 2ο ηλιακό οίκο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου όπου θα λειτουργήσετε με πρόγραμμα, προκειμένου να λάβετε κάτι που πιστεύετε ότι είναι σημαντικό για την εξέλιξη ή την σταθεροποίηση της σχέσης σας. Κάποιες λεκτικές αντιπαραθέσεις όπως έρθουν έτσι και θα φύγουν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Στην πόρτα του έρωτα δεν θα χρειαστεί να βάλετε κάποια κρεμμύδα ή να σπάσετε κάποιο ρόδι για να έχετε τύχη, αφού με το Δία στον οίκο των σχέσεων η εύνοια είναι δεδομένη. Ίσως κάποιες φορές να είστε αμετροεπείς, να λειτουργείτε τυχοδιωκτικά ή να σπαταλάτε τις ευκαιρίες που έχετε, όμως σε κάθε περίπτωση σε θέματα δέσμευσης έχετε «βύσμα». Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 04/01 δείχνει ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα που θα γεμίσει τις μπαταρίες σας με χαρά και ενθουσιασμό ενώ η Νέα Σελήνη στις 11 Ιανουαρίου επιβεβαιώνει το άνοιγμα μιας νέας σελίδας στην αισθηματική ζωή. Πολύ πιθανόν, μια γνωριμία που είχε γίνει προ καιρού να ωριμάσει ή ένα νέο φλερτ να σας πείσει ότι μπορεί να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Συγχρόνως, ίσως χρειαστεί να δώσετε μια πάλη με το παρελθόν που δοκιμάζει την ανθεκτικότητα των αποφάσεών σας. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 04/01, 16/01,23/01και στις 30/01.

Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η αφοσίωση του συντρόφου στο πρόσωπό σας γίνεται έντονη αισθητή αυτό το μήνα και μαζί ζείτε όμορφες και ευχάριστες στιγμές. Ωστόσο, μέσα σας έχετε κάποια παράπονα και ερμηνεύετε κάποιες κινήσεις ως ενδείξεις αδιαφορίας ή αποστασιοποίησης. Δεν θα μένετε εύκολα ικανοποιημένοι και συνεχώς θα χρειάζονται νέες αποδείξεις της αγάπης και των συναισθημάτων του για εσάς. Πολύ πιθανόν να δοκιμάσετε να εκφράσετε αυτά που νιώθετε με έναν ανορθόδοξο τρόπο που θεωρητικώς να έχει κάποια βάση, όμως στην πράξη τα πράγματα θα αποδειχθούν εντελώς διαφορετικά. Παρά ταύτα, καθ όλη τη διάρκεια του μήνα το ταίρι σας θα είναι δίπλα σας και θα υπομένει τα καψόνια στα οποία το επιβάλλετε. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα διαφαίνεται ιδιαίτερα θετικό, καθώς κάποια γεγονότα θα αρχίζουν να σας γεμίζουν συναισθηματικά και να σας παρέχουν την επιβεβαίωση των αισθημάτων του συντρόφου σας. Τέλος σε κάποιους από εσάς θα ανακύψουν ζητήματα που σχετίζονται με μια κρυφή σχέση ή ένα μυστικό έρωτα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή και με τη νέα χρονιά να αλλάξετε στάση και χαρακτήρα σε κάποια πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν έντονα ή στέκονται εμπόδιο στην αισθηματική σας ζωή. Οι πλανήτες στο δικό σας ζώδιο δείχνουν ότι καταστρώνετε μια στρατηγική για να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους τους οποίου είστε διατεθειμένοι να υπηρετήσετε με στρατιωτική πειθαρχία. Στις αρχές του μήνα, ίσως ένα φλερτ στο χώρο της εργασίας ή κάπου που περνάτε χρόνο σε καθημερινή βάση να σας ενθουσιάσει. Η αισθηματική ζωή θα χαρακτηρίζεται από απρόβλεπτα γεγονότα και πιθανόν να χάσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και των εξελίξεων. Από τα τέλη του μήνα αφενός έρχεται στο προσκήνιο ένα άσβηστο πάθος και αφετέρου θα έχετε την τάση να αποκρύψετε τι συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή. Συγχρόνως, θα διαφοροποιήσετε τις προσδοκίες και τα θέλω σας και θα ανατρέψετε την μέχρι πρότινος κατάσταση. Οι πιο όμορφες μέρες του μήνα θα είναι γύρω στις 04/01,17/01,23/01.

Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το τουρ στον κόσμο της ευχαρίστησης, της χαράς και του έρωτα συνεχίζεται και το 2013. Με ξεναγό το Δία, η αισθηματική ζωή είναι ένα όμορφο ταξίδι που σας χαρίζει αλλεπάλληλες συγκινήσεις και αν δεν χαζολογάτε ή βολεύεστε σε εύκολες λύσεις, η ευεργεσία του θα είναι πολύ μεγάλη. Οι πόρτες ανοίγουν για αρραβώνα, γάμο, παιδί, ταξίδια αναψυχής και κουμπαριές. Γύρω στις 04/01 με τον Άρη σε τρίγωνο με το Δία, πολύ πιθανόν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή να γίνετε πιο δραστήριοι, ευθείς και άμεσοι στον ερωτικό τομέα. Συγχρόνως, οι πλανήτες στον Αιγόκερω δείχνουν την ανάγκη να υπακούσετε σε κάποιους κανόνες που θα σας φέρουν πιο κοντά στον παράδεισο της ευτυχίας. Παράλληλα, ίσως κάνετε κάποιες θυσίες, χρειαστεί να λύσετε κάποιους γρίφους ή να δώσετε μια ακριβή ερμηνεία σε ακατανόητα συναισθήματα. Τέλος, είναι πιθανόν κάποιες σειρήνες του παρελθόντος να χτυπήσουν την αχίλλειο πτέρνα σας ή να σας παρασύρουν σε λάθη που θα πλήξουν κάτι που χτίζατε καιρό.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η καρδιά σας χτυπά στους ρυθμούς του έρωτα, ο οποίος αποδεικνύεται ένα σπορ στο οποίο έχετε επιδεξιότητα και μεγάλη άνεση. Κάποια φλερτ είναι επιφανειακά, άλλα ασταθή ενώ συχνά βαριέστε εύκολα. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι του έρωτα θα σας χαρίσει πολλαπλές συγκινήσεις και αυτό το μήνα είτε με νέα πρόσωπα είτε κάνοντας νέα ξεκινήματα με τους ίδιους παίχτες. Όσοι θέλετε να δημιουργήσετε κάτι σταθερό και να εξελίξετε ένα φλερτ σε σχέση θα έχετε εύνοια και οι επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα. Όσοι πάλι θέλετε να είστε φτερό στον άνεμο ή ένας ευφυής πειρασμός με άτακτη συμπεριφορά που κάνει όμορφες ερωτικές τσάρκες χωρίς να δίνει λογαριασμό, πάλι το σύμπαν είναι με το μέρος σας. Επιπλέον, το παρελθόν αποτελεί έναν αστάθμητο παράγοντα που αν και νομίζετε ότι ελέγχετε ίσως τελικά σας κατευθύνει, σας εξουσιάσει ή σας περιορίσει σε μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι πιθανώς υποψιάζεστε. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 04/01, 23/01 και 26/01.

Ιχθύες


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτό το μήνα είστε αποφασισμένοι να στεριώσετε τη σημαία του έρωτα ψηλά και να φτάσετε στην κορυφή προσπερνώντας δυσκολίες, αντιξοότητες και αναχαιτίζοντας εμπόδια και φράγματα. Μοιράζεστε με το σύντροφο μια πιο δραστήρια κοινωνική ζωή και συγχρόνως θέτετε μαζί στόχους που αποσκοπούν στην μακροζωία της σχέσης σας. Πολύ πιθανόν, να κάνετε κάποια ταξίδια μαζί με φίλους ή να προωθήσετε σχέδια που σχετίζονται με αλλαγή στέγης ή βελτίωσης των συνθηκών συμβίωσής σας. Οικονομικά άγχη και υψηλοί στόχοι ίσως σας κάνουν να χάσετε τον ύπνο σας όμως το ταίρι σας θα είναι δίπλα σας και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες απώλειες ή απογοητεύσεις. Επιπλέον, θα αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες για ταξίδια, εκδρομές και συγχρόνως θα βάλετε κάποιους κανόνες ή περιορισμούς σε κάποιες μετακινήσεις ή επαφές σας, προκειμένου να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο κάποιων καταστάσεων ή να οικοδομήσετε ένα καλύτερο αύριο. Θετικές είναι οι μέρες γύρω στις 01/01, 10/01 και 31/01 ενώ προσέχετε γύρω στις 25/01.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το νέο έτος υπόσχεται καλούδια που σχετίζονται με νέα ανοίγματα, πρωτίστως στον επαγγελματικό τομέα που έχετε αποφασίσει να επενδύσετε και να χτίσετε νέες βάσεις. Στην αισθηματική ζωή επιδιώκετε ελευθερία και δείχνετε διατεθειμένοι να πειραματιστείτε σε πράγματα που μέχρι πρότινος ίσως κατακρίνατε ή βλέπατε ως εκκεντρικότητα ή άκρως προκλητική στάση. Επιπλέον, με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο διακατέχεστε από μια έντονη αυταπάρνηση, συχνά εξιδανικεύετε πρόσωπα ενώ πολλές φορές αψηφάτε τους νόμους της λογικής. Το παρελθόν σας ξαφνιάζει και δημιουργεί ερωτηματικά που αφήνουν περιθώρια για πολλά σενάρια. Νέες γνωριμίες και επαφές ευνοούνται στους κόλπους μιας παρέας ή ομάδας, σε συλλογικές δραστηριότητες και φιλικές συνεστιάσεις. Πολύ πιθανόν να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο ώριμο, μεγαλύτερο σε ηλικία, με επαγγελματικό στάτους ή κοινωνικό κύρος. Από τα τέλη του μήνα, άλλοι θα ζήσετε ένα όμορφο ρομάντζο και άλλοι θα ζαλιστείτε ή θα μεθύσετε από μια απατηλή ιστορία.


www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...