Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 20/1 έως 26/1 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ


Έρωτας: Η είσοδος του Ηλίου και του Ερμή στον Υδροχόο, όπου βρίσκεται και ο Άρης, σας δίνει ένα αίσθημα ελευθερίας. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυξάνεται, οι φιλικές συγκεντρώσεις είναι το καταφύγιό σας, οι παρέες σας έλκουν. Μέσα σε όλα αυτά, τα φλερτ επιβάλλονται ενώ οι ερωτικές περιπτύξεις δεν αποκλείονται.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα είναι σαφώς πιο εύκολο να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα καινούργια επαγγελματικά σας σχέδια. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να σχηματίζουν εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με το Δία, δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για κάτι καινούργιο, να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να βρείτε συμμάχους για να ευοδωθούν οι στόχοι σας. Αν σας ενδιαφέρουν οι συλλογικές δραστηριότητες, οι μέρες είναι καλές για να αναδείξετε τη δουλειά σας και να διακριθείτε σε έναν τέτοιο χώρο. Αν θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή, προτιμήστε να έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες μέχρι την Τετάρτη γιατί μετά ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Υπάρχει πρόσφορο έδαφος να διακριθώ στο χώρο της καριέρας μου γι αυτό πρέπει να έχω τεντωμένες τις κεραίες μου για να αδράξω τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν.



ΤΑΥΡΟΣ


Έρωτας: Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες δεν θα σας αφήσουν πολύ χώρο και χρόνο για να απολαύσετε τους έρωτες αλλά εσείς, ως αξιοπρεπείς Ταύροι, θα βρείτε τους τρόπους να αξιοποιήσετε τις λίγες ώρες που σας απομένουν, φτιάχνοντας ατμόσφαιρα ή περνώντας ευχάριστα με το ταίρι σας. Να θυμάστε ότι με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ένα ταξιδάκι θα ανανέωνε πολύ τη σχέση σας ή θα μπορούσε να αποτελέσει το καλύτερο σκηνικό ανεύρεσης νέας περιπέτειας για τους αδέσμευτους.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής και ο Ήλιος μπαίνουν στον Υδροχόο, όπου βρίσκεται και ο Άρης. Το περιβάλλον αυτό αντιπροσωπεύει την καριέρα, τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, την καταξίωσή σας στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Ευκαιρίες προβολής και ανόδου θα υπάρξουν αλλά θα πρέπει να τις αδράξετε αμέσως και να αφοσιωθείτε εξ' ολοκλήρου στο σκοπό προκειμένου να εδραιώσετε το οικοδόμημά σας σε γερές βάσεις, όση κούραση κι αν συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να μπω δυναμικά στη δράση, ξεπερνώντας τη φυσική μου ροπή προς την νωχέλεια. Οι επιλογές αυτής της περιόδου μπορεί να καθορίσουν σημαντικές εξελίξεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ


Έρωτας: Ο Ήλιος και ο Ερμής μπαίνουν στον Υδροχόο, όπου βρίσκεται και ο Άρης και από αυτή τη θέση, εκτός του γεγονότος ότι ενισχύουν το επικοινωνιακό σας χάρισμα, σας ανάβουν το πράσινο φως για περισσότερο και πιο εγκεφαλικό φλερτ. Οι ερωτικές αναζητήσεις σε ταξίδια και μετακινήσεις βρίσκονται στη σφαίρα του εφικτού ενώ η διάθεση για παιχνίδι αποδεικνύεται άριστη επιλογή.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να κάνετε επιμορφωτικά σεμινάρια, να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να αρθρογραφήσετε ή να συγγράψετε ένα βιβλίο, να κάνετε οτιδήποτε σχετίζεται με λόγο και επικοινωνία. Αν θέλετε να κλείσετε ένα σημαντικό ραντεβού ή να διαφημιστείτε, αξιοποιείστε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, μέχρι την Πέμπτη. Επίσης, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διεκπεραιώσετε κληρονομικές υποθέσεις με ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες, δημόσιο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι επαφές με το εξωτερικό μπορεί να αποδώσουν σε όλα τα επίπεδα. Ας αξιοποιήσω αυτές τις μέρες, κυρίως από τη Δευτέρα την Τετάρτη.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Έρωτας: Η Αφροδίτη ρίχνει το φως της στον τομέα των σχέσεών σας, γεγονός εξαιρετικά ενθαρρυντικό αν λάβουμε υπόψη μας ότι πλέον κινείται ελεύθερα, μακριά από τις ανατρεπτικές και καταθλιπτικές, αντίστοιχα, τάσεις που της δημιουργούσαν ο Ουρανός και ο Πλούτωνας. Πιο ευνοημένοι είστε οι Καρκίνοι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου που θα νιώσετε πιο ασφαλείς και ήρεμοι στη σχέση σας. Παράλληλα, η πολυαστρία στον Υδροχόο, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, δίνει έμφαση σε θέματα ηδονών και σεξουαλικότητας. Αδράξτε την ευκαιρία σας...

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής και ο Ήλιος μπαίνουν στον Υδροχόο, όπου βρίσκεται και ο Άρης και σας βάζουν στην πρίζα να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στο δημόσιο, τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς ή με κληρονομικές υποθέσεις. Το τριήμερο Δευτέρας – Τετάρτης είναι αρκετά καλό για να διεκπεραιώσετε τέτοιου είδους υποθέσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο μου υπάρχουν οι προϋποθέσεις να υπογράψω συμβόλαια, να κάνω δημόσιες σχέσεις, να κλείσω τα σημαντικά ραντεβού μου, να συζητήσω καινούργιες συνεργασίες.



ΛΕΩΝ


Έρωτας: Ο Ήλιος και ο Ερμής μπαίνουν στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας, τον Υδροχόο, όπου βρίσκεται και ο Άρης. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή την περίοδο, η προσοχή σας θα στραφεί στις σχέσεις σας, τομέα στον οποίο όλα είναι πιθανά. Αν η σχέση σας στηρίζεται σε σαθρά θεμέλια, θα τείνει προς την οριστική κατάρρευση. Αν είναι θεμελιωμένη σε γερές βάσεις, μπορεί να υποστεί κάποιες δοκιμασίες αλλά θα αντέξει και θα σας κάνει να νιώθετε ακόμη πιο ασφαλείς. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις περαιτέρω δέσμευσης και ανάληψης ευθυνών. Οι αδέσμευτοι μπείτε στο παιχνίδι αλλά μην παρασύρεστε σε επιπόλαιες καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος προσφέρεται για να υπογράψετε συμβόλαια, να κάνετε συμφωνίες, να συζητήσετε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, να προγραμματίσετε τα πιο σημαντικά σας ραντεβού. Οι ευκαιρίες για περισσότερες συνεργασίες, ωστόσο, συνυπάρχουν με ανταγωνιστικές συμπεριφορές που πρέπει να αποφύγετε για να μη χάσετε χρόνο και χρήμα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να φτιάξει η ατμόσφαιρα στη δουλειά μου και να γίνει η καθημερινότητά μου πιο όμορφη. Ας κάνω κι εγώ την προσπάθειά μου κι ας χαρίσω περισσότερα χαμόγελα στους ανθρώπους που με περιβάλλουν.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Έρωτας: Με την Αφροδίτη να δεσπόζει στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων, των παιδιών, της αυτοέκφρασης και της δημιουργικότητάς σας, φαίνεται ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα της προσωπικής σας ζωής, να αφήσετε την παιδικότητά σας να σας παρασύρει σε παιχνίδια.

Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Άρη, από αυτή την εβδομάδα, κάνουν την εμφάνισή τους στον Υδροχόο, το έκτο ηλιακό σας σπίτι, ο Ερμής και ο Ήλιος. Φαίνεται ότι οι συγκυρίες θα σας αναγκάσουν στο να δουλεύετε πυρετωδώς και, ενδεχόμενα, χωρίς να σας απομένει χρόνος για τον εαυτό σας. Ωστόσο, οι εξελίξεις στη δουλειά θα είναι ευχάριστες, γεγονός που θα καταστείλει τον εκνευρισμό σας για τις αγγαρείες που θα φορτωθείτε. Να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί θα έχετε την τάση να κολλάτε στις λεπτομέρειες και μπορεί να χάσετε την ουσία των θεμάτων σας. Επίσης προσπαθήστε να μη γίνεστε δυσάρεστοι στους άλλους, θέλοντας να κάνουν τα πράγματα με το δικό σας τρόπο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Την Παρασκευή και το Σάββατο να μην προγραμματίσω κάποιο σημαντικό ραντεβού γιατί στην καλύτερη περίπτωση δεν θα μπορώ να συνεννοηθώ και στη χειρότερη θα υπάρξουν εμπόδια.



ΖΥΓΟΣ


Έρωτας: Ο τομέας των ερωτικών σας υποδέχεται τον Ερμή και τον Ήλιο ενώ ήδη φιλοξενεί τον Άρη. Το πάρτι των πλανητών φαίνεται ότι ανοίγει νέους ορίζοντες για τις ερωτικές σας δραστηριότητες, οι οποίες είναι πολλές και ποικίλες αν λάβουμε υπόψη μας τα τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή με το Δία και τα εξάγωνά τους με τον Ουρανό. Αξιοποιείστε αυτές τις συγκυρίες για να περάσετε καλά, να απολαύσετε τις περιπέτειες και τις χαρές που σας επιφυλάσσουν, να ανανεωθείτε γιατί το χρειάζεστε.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, θα έχετε την τάση να ασχολείστε με τα του οίκου σας. Ωστόσο, επειδή διάγετε μια αρκετά δημιουργική περίοδο, καλό θα ήταν να μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Αντίθετα να κάνετε τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις και, φυσικά, να μη διστάσετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας που μπορεί να αποτελέσουν τις πηγές πρόσθετων εισοδημάτων για εσάς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι επαφές με εξωτερικό καθώς επίσης και όλες οι δραστηριότητές μου που σχετίζονται με επιμόρφωση, συγγραφή, διδασκαλία, ευοδώνονται αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα μέχρι την Τετάρτη.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Έρωτας: Το βάρος των ημερών πέφτει στις ευθύνες που θα αναγκαστείτε να αναλάβετε εις βάρος της προσωπικής σας ζωής. Ωστόσο, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω αφήνει ένα παράθυρο ανοικτό για να φλερτάρετε και να αισθάνεστε ότι δεν είστε εκτός παιχνιδιού. Ωστόσο, πρέπει να έχετε συνεχώς στην πίσω πλευρά του εγκεφάλου σας ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας θα κρίνει τις σχέσεις σας και θα επιβιώσουν όσες στηρίζονται σε γερές βάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στον τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, όπου βρίσκεται και ο Άρης. Φαίνεται ότι θα αναγκαστείτε να σηκώσετε τα βάρη της οικογένειας αλλά και να αναλώσετε άφθονο χρόνο και ενέργεια για να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να προσφέρετε προσωπική εργασία για να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι. Επίσης, αυτή η περίοδος, είναι καλή για να διεκπεραιώσετε κληρονομικές ή άλλες εκκρεμότητες σχετικές με την ακίνητη περιουσία σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω κάποιο έγγραφο σχετικό με την ακίνητη περιουσία μου την Παρασκευή και το Σάββατο.



ΤΟΞΟΤΗΣ


Έρωτας: Με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στον Υδροχόο, η αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και οι προσφορές υλικού για φλερτ θα είναι σκανδαλώδεις. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης βρίσκεται ήδη στο ίδιο περιβάλλον ενώ ο Ερμής και ο Ήλιος σχηματίζουν τρίγωνα με το Δία και εξάγωνα με τον Ουρανό για να σας κάνουν ακόμη πιο άτακτους του συνηθισμένου σας. Οι λάτρεις των περιπετειών (δηλαδή κάθε αξιοπρεπής Τοξότης) θα έχετε την τιμητική σας αυτή την εβδομάδα. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού...

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Επειδή θα έχετε απήχηση στις συζητήσεις και στα ραντεβού, οι μέρες αυτές είναι καλές για να διεκδικήσετε χρήματα που ίσως σας χρωστούν ως αμοιβή για κάποια υπηρεσία σας. Αν έχετε ιδέες για κάτι καινούργιο, σπεύστε να τις συζητήσετε και να αναζητήσετε πιθανούς συνεργάτες. Επίσης, δεν αποκλείεται να σας γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια θα με ανανεώσουν. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δουλέψω πολύ αποδοτικά σε ταξίδι.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Έρωτας: Η Αφροδίτη ρίχνει την ερωτική της αστρόσκονη στο ζώδιό σας και σας βγάζει για λίγο από τις μιζέριες με σκοπό να σας παρασύρει σε πιο φιλήδονα παιχνίδια. Τώρα ασκείτε περισσότερη γοητεία, οπότε θα σας φλερτάρουν περισσότερο ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε τις ευκαιρίες να φτιάξετε ατμόσφαιρα και να χαρείτε τον έρωτά σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Το βάρος των ημερών πέφτει στον οικονομικό τομέα. Ο Ερμής και ο Ήλιος μπαίνουν στον Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με τις απολαβές σας και ρίχνουν φως στον συγκεκριμένο τομέα. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις και, αν σας χρωστούν χρήματα, διεκδικήστε τα άμεσα, τώρα που ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν τρίγωνα με το Δία. Οι μέρες που είναι προτιμότερο να αποφύγετε, είναι η Παρασκευή και το Σάββατο που ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία μου ανοίγει ορίζοντες στη δουλειά. Ας αξιοποιήσω αυτές τις μέρες για να βελτιώσω τις συνθήκες της καθημερινότητάς μου και ας προωθήσω κάποιες υποθέσεις που έχουν καθυστερήσει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Έρωτας: Μετά τον Άρη, ήρθε η σειρά του Ερμή και του Ήλιου να περάσουν στο ζώδιό σας και να συντελέσουν στο να πάρετε επάξια τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν λάβουμε υπόψη μας δε και τα τρίγωνα που σχηματίζουν με το Δία που βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας, τότε μιλάμε για σκανδαλώδη εύνοια στον έρωτα, στα φλερτ, στην ανανέωση, στην καλοπέραση. Εννοείται ότι πρέπει να σπεύσετε προς αξιοποίηση των συγκυριών...

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές σας ευνοούν για να βρείτε τις διεξόδους σας, τους συμμάχους που θα σας υποστηρίξουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας, για να συζητήσετε σε νέες βάσεις συνεργασίας με τις υπάρχουσες δουλειές σας αλλά και για να κάνετε καινούργιες συμφωνίες. Επειδή ο Κρόνος αποτελεί τη Δαμόκλειο Σπάθη για τους Υδροχόους που δεν είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε σκληρά, αξιοποιείστε οπωσδήποτε τις θετικές συγκυρίες σας, ακόμη κι αν χρειαστεί να αναλάβετε μεγαλύτερο φορτίο χωρίς ιδιαίτερες απολαβές, τουλάχιστον άμεσα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσπαθήσω να μην είμαι είρων. Αν οι άλλοι δεν με καταλαβαίνουν, μπορεί να μη φταίνε πάντα αυτοί.



ΙΧΘΥΕΣ


Έρωτας: Οι μέρες αυτές δεν είναι το καλύτερό σας αλλά είναι αρκετά καλές για να συντηρήσετε τις ισορροπίες στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα αν έχετε μια σχέση στηριγμένη σε γερές βάσεις. Πάντως, καλό θα ήταν να είστε θετικοί στις προσκλήσεις των φίλων γιατί μπορεί ανάμεσά τους να κρύβεται κάποιος/α που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι στόχοι σας βρίσκουν γόνιμο έδαφος για να υλοποιηθούν αλλά εσείς πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να προσπαθήσετε για το καλύτερο δυνατόν. Πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας και να υποστηρίξετε τις ιδέες σας. Να θυμάστε ότι αυτή την εποχή μπορεί να βρείτε συμμάχους για να σας υποστηρίξουν αλλά, παράλληλα, θα υπάρχουν και αυτοί που θα είναι έτοιμοι να σας διαβάλλουν και να σας χτυπήσουν πισώπλατα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να μην αφήσω εκκρεμότητες. Ας τελειώνω με τις καταστάσεις που είναι μετέωρες στη ζωή μου για να μπορέσω να συγκεντρωθώ και να συγκροτήσω τις δυνάμεις μου.


www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...