Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Mεξικό: Κατασχέθηκε αυτοσχέδιο «κανόνι για μαριχουάνα»

Οι έμποροι ναρκωτικών είχαν βρει ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο για να εισάγουν πακέτα μαριχουάνας από το Μεξικό στις ΗΠΑ!


Μεγάλη φαντασία φαίνεται ότι είχαν οι Μεξικανοί έμποροι ναρκωτικών, αφού κατασκεύασαν ένα αυτοσχέδιο «κανόνι για μαριχουάνα», φτιαγμένο με πολύ απλά υλικά.

Το «κανόνι» που βρισκόταν τοποθετημένο στην καρότσα ενός ημιφορτηγού, προερχόταν από μια σωλήνα κι ένα θάλαμο συμπιεσμένου αέρα που συνδέεται με την εξάτμιση ενός παλιού αυτοκινήτου. Οι έμποροι ναρκωτικών το οδηγούσαν σε απομακρυσμένα σημεία της μεθορίου Ηνωμένων Πολιτειών – Μεξικού, ιδίως βραδινές ώρες, και εξαπέλυαν στο αμερικανικό έδαφος πακέτα μαριχουάνας βάρους έως και 13 κιλών το καθένα.

Ο αυτοσχέδιος μηχανισμός εντοπίστηκε στην πόλη Μεχικάλι, κοντά στα σύνορα με την Καλιφόρνια των ΗΠΑ και κατασχέθηκε από τις Αρχές του Μεξικού.

Ωστόσο ειδοποιήθηκαν και οι Αμερικάνικες Αρχές, διότι τις τελευταίες εβδομάδες εντοπίσθηκαν αρκετά πακέτα με μαριχουάνα διάσπαρτα στην παραμεθόριο της Καλιφόρνια «σαν να έπεσαν από τον ουρανό».

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...