Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μήπως δεν είστε όσο έξυπνοι νομίζατε;

Διαβάστε τις ενδείξεις και πάρτε τα μέτρα σας.

Πιστεύετε πως πεταλώνετε ψύλλο, η μαμά σας είναι ακόμα το πρώτο και τελευταίο τηλεφώνημα της μέρας και η ζωή σας έχει δείξει το όχι και τόσο ωραίο πρόσωπό της κάνοντάς σας έξαλλους. Μήπως ήρθε η ώρα να αναρωτηθείτε πόσο έξυπνοι είστε; αν δεν είστε από αυτούς που όταν η ζωή τους πετάει λεμόνια στο κεφάλι, αυτοί βάζουν ένα τζιν με πάγο, τότε διαβάστε τα παρακάτω γιατί ίσως η νοημοσύνη σας να έχει μπλοκάρει όπως ακριβώς και τα τσάκρα σας.


Αν είστε 35, δεν έχετε δουλειά και μένετε στο ίδιο σπίτι με τους γονείς σας, κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Οι έξυπνοι άνθρωποι θα είχαν βρει το δρόμο τους εδώ και καιρό.
Τσακώνεστε, κάνετε μούτρα, φωνάζετε, ειρωνεύεστε και δε συμμαζεύεται. Δε σας έχουμε καλά νέα, σταματήστε το ή έστω προσπαθήστε να το ελέγξετε.
Αργείτε στα ραντεβού σας, δεν προλαβαίνετε ποτέ και τρέχετε καθημερινά σαν το Βέγγο; Κάτι λάθος κάνετε, οι έξυπνοι άνθρωποι ελέγχουν απόλυτα το χρόνο τους, συγκεντρωθείτε στο στόχο και πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας.


www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...