Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Συνέλαβαν δημοσιογράφο που φωτογράφισε λαθρομετανάστη έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Ξάνθη, όταν ένας αλλοδαπός επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, καταπίνοντας ξυραφάκια.

Οι αστυνομικοί, μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, έσπευσαν και μετέφεραν τον άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα επέστρεψε στο Κέντρο.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του λαθρομετανάστη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, μια δημοσιογράφος της εφημερίδας «Θράκη» βρισκόταν στο χώρο του νοσοκομείου και φωτογράφισε τη σκηνή..

Απρόκλητα, ένας νεαρός αστυνομικός, που συνόδευε το λαθρομετανάστη, απαίτησε την προσαγωγή της δημοσιογράφου.

Η ίδια, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους, προσφέρθηκε τόσο να δείξει τη φωτογραφία που είχε μόλις τραβήξει όσο και να προχωρήσει στη διαγραφή της, ωστόσο ο νεαρός αστυνομικός προχώρησε στις διαδικασίες προσαγωγής της.

Περιπολικό μετέφερε τη δημοσιογράφο στο τμήμα, παρά το γεγονός πως η ίδια είχε επιδείξει στον ένστολο δημοσιογραφική ταυτότητα.

Άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης μετέβη και ο εκδότης της εφημερίδας, ενώ, μετά την παρέμβαση των αξιωματικών, η δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερη.

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...