Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Φοιτητής καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση για επίθεση hacking στη Miss Teen USA

Ένας φοιτητής κολεγίου της Temecula καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση για επίθεση hacking σε υπολογιστές της Miss Teen USA και άλλων γυναικών,
με σκοπό την παράνομη απόκτηση γυμνών φωτογραφιών.

Ο Jared James Abrahams ομολόγησε την ενοχή του στα τέλη Οκτωβρίου, για online εκβιασμό.

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι ο Abrahams είχε κλέψει γυμνές φωτογραφίες τουλάχιστον 12 γυναικών, παραβιάζοντας τις κάμερες των υπολογιστών τους.

Ο Abrahams απειλούσε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο αν οι κοπέλες δεν συμφωνούσαν να έχουν online επικοινωνία μαζί του μέσω βίντεο ή να του στείλουν περισσότερες γυμνές φωτογραφίες τους.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, ο Abrahams δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της Miss Teen USA Cassidy Wolf στο Facebook, όταν δεν ανταποκρίθηκε σε εκβιασμούς του. Οι φωτογραφίες ελήφθησαν από τον Abrahams μέσω κάμερας στον υπολογιστή της, αφού τον παραβίασε, πρώτα στο σπίτι της στο Orange County και αργότερα μετά από την μετακόμισή της στην Temecula, σύμφωνα με το FBI.

Η Wolf, η οποία γνώριζε τον Abrahams από το γυμνάσιο, επικοινώνησε με το FBI αφού απειλήθηκε και ήταν «τρομοκρατημένη».

Η μητέρα της Wolf είπε στον δικαστή ότι η οικογένειά της χρειάζεται προστασία από τον Abrahams και ζήτησε να λάβει τη μεγαλύτερη ποινή για κατασκοπεία στην κόρη της.

Η οικογένεια του Abrahams, είπε στον δικαστή ότι έχει αυτισμό και διαθέτει την ωριμότητα ενός 12χρονου αγοριού, καθώς επίσης ότι έχει κάνει θεραπεία στο UCLA για θέματα ψυχικής υγείας.

Ο Abrahams δήλωσε ότι με τον τρόπο αυτό επιθυμούσε να έχουν πιο στενές σχέσεις και όχι να την βλάψει.

(secnews)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...