Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Τραγικό: Έπεσαν από το μπαλκόνι και σκοτώθηκαν, ενώ έκαναν... σεξ

Ένας 18χρονος και η 19χρονη σύντροφός του έπεσαν από το μπαλκόνι του έκτου ορόφου πολυτελούς διαμερίσματος στο Νότιο Λονδίνο, ενώ προσπαθούσαν να κάνουν σεξ στο μπαλκόνι,
σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η αστυνομία ερευνά το συμβάν, ωστόσο θεωρούν πως πρόκειται για ένα «τραγικό ατύχημα», ενώ το ίδιο υποστηρίζουν και οι αυτόπτεις μάρτυρες. Ο 32χρονος Samson Oguntayo, δήλωσε πως ο συνεργάτης του είδε το ζευγάρι να πέφτει στο κενό. «Προσπαθούσαν να κάνουν σεξ στο μπαλκόνι, ο άντρας σήκωσε τη γυναίκα και προσπαθούσε να τη στερεώσει στο κάγκελο, ενώ συνέχιζε τη σεξουαλική πράξη», είπε.

«Τη στερέωσε στο κάγκελο και το ζευγάρι άρχισε να κινείται... μπρος-πίσω. Μπορούσα εύκολα να καταλάβω πως κάνουν κάτι πραγματικά επικίνδυνο. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ανθρώπους να το... κάνουν στο μπαλκόνι. Βλέπεις ανθρώπους στο μπαλκόνι να κάνουν ό,τι θέλουν, έτσι κι εγώ υπέθεσα πως κάποια στιγμή θα... τελειώσουν και θα μπούν μέσα στο σπίτι τους. Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να τους δω να πέφτουν κάτω από τον έκτο όροφο» σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα σε μπλοκ πολυτελών διαμερισμάτων στο Knights Tower του Deptford, τα ξημερώματα της Τετάρτης.
(protothema)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...