Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Τρία βασικά λάθη που κάνουμε την περίοδο των εορτών

Τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι μια εποχή ξεγνοιασιάς και χαράς, όμως φαίνεται πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα θέλουμε.


Μπορούμε να γλιτώσουμε το περιττό στρες και την κούραση εάν αποφύγουμε τα παρακάτω λάθη.


- Πιστεύουμε ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα και μάλιστα μόνοι μας

Το δείπνο, τα γλυκά, τα δώρα και οι ευχετήριες κάρτες είναι μερικά μόνο από τα πράγματα στη λίστα με αυτά που πρέπει να κάνουμε. Δε χρειάζεται να είναι όλα χειροποίητα και τέλεια. Μπορούμε να ζητήσουμε βοήθεια για να τα καταφέρουμε καλύτερα και γρηγορότερα ή να καταφύγουμε σε πιο εύκολες αλλά οικονομικές λύσεις.


- Περιμένουμε ότι οι άνθρωποι και οι σχέσεις θα αλλάξουν επειδή είναι Χριστούγεννα

Όλοι κάνουμε υποχωρήσεις για να ανταποκριθούμε στο πνεύμα των εορτών, πολλές φορές όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Οι διαφωνίες και οι αντιπάθειες δεν αλλάζουν χάρη στην εποχή και είναι καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσάρεστες καταστάσεις με όσο το δυνατόν περισσότερο χιούμορ.


- Μεταφράζουμε την αγάπη με χρήματα
Τα χρήματα δεν μπορούν να διορθώσουν τα προβλήματα που υπάρχουν σε μια σχέση ούτε αποτελούν ένδειξη των αγνών συναισθημάτων μας. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε τις αδυναμίες μιας σχέσης και να κάνουμε ένα δώρο από καρδιάς, ασχέτως πόσο κοστίζει

www.onmed.gr/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...