Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Οταν βλέπεις ένα κρίσιμο Ματς είναι σαν να κάνεις Σεξ!

Ισπανοί και Ολλανδοί επιστήμονες μέτρησαν σε τι επίπεδα έφτασαν οι ορμόνες των οπαδών της Εθνικής Ισπανίας και της Εθνικής Ολλανδίας στο μεταξύ τους παιχνίδι που είχε γίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2010.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι φαν της μπάλας (άντρες και γυναίκες) παρακολουθώντας το ματς «άναψαν» τόσο όσο σαν να είχαν κάνει άγριο σεξ! Οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα είδος υποκατάστατου του σεξ.



Μάλιστα σύμφωνα με τους επιστήμονες ο λόγος που οι οπαδοί εξιτάρονται τόσο πολύ όταν βλέπουν ένα παιχνίδι δεν είναι γιατί περιμένουν να νικήσει η ομάδα τους... αλλά γιατί φοβούνται μήπως χάσει και για αυτό το λόγο προετοιμάζουν τον εαυτό τους ψυχολογικά αλλά και σωματικά (με την αύξηση των ορμονών). Οσο περισσότερο παθιασμένος είναι κάποιος με την ομάδα του τόσο περισσότερες ορμόνες παράγει ο οργανισμός του... άρα τόσο πιο ξαναμμένος γίνεται.



69magazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...