Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Σύγκρουση Ελληνικού και Τουρκικού φορτηγού πλοίου!!!

 


Σύγκρουση δυο φορτηγών πλοίων σημειώθηκε στα νερά του Μπαγκλαντές. Πρόκειται για το Ελληνικό πλοίο Αρχάγγελος Γαβριήλ και το Τουρκικό Densa Panther. Το ατύχημα συνέβη το πρωί της 23ης Αυγούστου ενώ και τα δυο Bulk Carriers  βρίσκονταν στο αγκυροβόλιο του νησιού Kutubdia, νότια του Chittagong, στο Μπαγκλαντές. Η πιθανότερη αιτία είναι οι πολύ ισχυροί άνεμοι που επικρατούσαν στην περιοχή με αποτέλεσμα το Αρχάγγελος Γαβριήλ να ξεσύρει και να συγκρουστεί με το Τουρκικό πλοίο.


Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δυο πλοία έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από την σύγκρουση, ενώ το Densa Panther  υπέστη ρήγμα στην αριστερή μπάντα όπως φαίνεται στην φωτογραφία.


Το Densa Panther παρέμεινε στο αγκυροβόλιο κοντά στο σημείο της σύγκρουσης, ενώ το Αρχάγγελος Γαβριήλ απέπλευσε από το απόγευμα της 24ης Αυγούστου και ταξιδεύει προς νοτιοδυτικά του Cox's Bazar, περιμένοντας οδηγίες.


πηγή : https://nautilia.gr/eidiseis/sygkrousi-ellinikou-tourkikou-fortigou-ploiou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...