Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Περισσότεροι από 100 μαθητές σε καραντίνα μετά από αρκετά θετικά κρούσματα που σημειώθηκαν σε σχολική περιοχή του Μισισιπή.

WREG

Αρκετοί άνθρωποι στην σχολική περιφέρεια στο Μισισιπή έχουν μολυνθεί με το Covid-19, δήλωσε ο Δρ Thomas Dobbs του υπουργείου Υγείας του Μισισιπή κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Dobbs είπε ότι περισσότεροι από 100 μαθητές στην περιοχή είναι σε καραντίνα μετά από αρκετές θετικές εξετάσεις.

Ο Dobbs είπε ότι αυτό είναι ένα από τα πολλά σχολεία που είχαν θετικά περιστατικά από τότε που επέστρεψαν στην προσωπική διδασκαλία στην τάξη στην πολιτεία.

Η επιστολή ανέφερε ότι το σχολείο έχει κάνει ανίχνευση επαφών και ζητά από οποιονδήποτε είχε επαφή με τα άτομα να μπει σε καραντίνα για 14 ημέρες. Ενώ βρίσκονται σε καραντίνα, τα παιδιά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν σχολείο ή δραστηριότητες, ανέφερε η επιστολή.

Τη Δευτέρα, η σχολική συνοικία είπε ότι δύο άτομα από το γυμνάσιο είχαν βρεθεί θετικά, κάνοντας πέντε τις θετικές περιπτώσεις που αναφέρθηκαν στο γυμνάσιο.

Οι προσωπικές τάξεις συνεχίστηκαν στην περιοχή στις 27 Ιουλίου, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο. Οι γονείς μπόρεσαν να επιλέξουν αν το παιδί τους θα επιστρέψει στο παραδοσιακό πρόγραμμα παρακολούθησης ή θα κάνει εικονική μάθηση. Οι μαθητές μπορούν να εισέλθουν και να βγουν από το εικονικό μοντέλο μάθησης στο τέλος μιας περιόδου εννέα εβδομάδων, σύμφωνα με την περιοχή.

Σύμφωνα με το σχέδιο επαναλειτουργίας της περιοχής, οι μαθητές και το προσωπικό ελέγχονται καθημερινά κατά την είσοδο στο κτήριο με ελέγχους θερμοκρασίας. Το προσωπικό πρέπει να απαντά καθημερινά σε ερωτήσεις σχετικά με το αν είχαν συμπτώματα τις τελευταίες ημέρες.

Η καθοδήγηση από την περιοχή λέει ότι όλο το προσωπικό, οι γονείς και οι εθελοντές πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα σε όλα τα κτίρια του σχολείου. Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να φορούν κάλυμμα προσώπου σε όλες τις κοινές περιοχές και κατά τη διάρκεια όλων των αλληλεπιδράσεων των μαθητών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...