Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014: Νέο ξέσπασμα Μαραντόνα

Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος που προκλήθηκε από τις απαξιωτικές για τη FIFA δηλώσεις του ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα χτύπησε ξανά.

Ο 53χρονος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «De Zurda», του Telesur, και ξεσπάθωσε εκ νέου. «Η FIFA είναι μια πολυεθνική εταιρία που «τρώει» την μπάλα. Η δύναμη της FIFA έχει κάτι το άσχημο. Αυτή κερδίζει τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια και ο πρωταθλητής κόσμου παίρνει 35 εκατομμύρια. Μιλάμε για απίστευτη διαφορά» ανέφερε αρχικά, πριν συμπληρώσει για τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος οδεύει προς πέμπτη θητεία: «Εάν ο Μπλάτερ μας έβλεπε θα έπρεπε να πάει να κρυφτεί στο μπάνιο. Ο Μπιλ Γκέιτς κέρδιζε χρήματα, αλλά από τη δουλειά του. Ο Μπλάτερ δεν το έκανε. Κερδίζει τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια χωρίς να κάνει τίποτα».

Σε ερώτηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα κάνει πρεμιέρα αύριο (12/06) στη Βραζιλία, συμπεριέλαβε στην απάντησή του την Πρόεδρο της χώρας: «Αυτό το Μουντιάλ έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι μεγάλη διοργάνωση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους. Είμαι υποστηρικτής της Ντίλμα. Εδώ μιλάμε για απεργίες, λέμε ότι λείπουν αυτό ή το άλλο πράγμα. Αυτό με ανησυχεί». Ακόμα κι έτσι, πάντως, εξέφρασε την αισιοδοξία του για επιτυχημένη διοργάνωση: «Αυτή είναι η χώρα του ποδοσφαίρου, η αγαπημένη μας Νότια Αμερική, που θα προσφέρει μια μεγάλη διοργάνωση στον πλανήτη».
(onsports)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τα μεγαλεία… σε αδιέξοδο η ΕΛΒΟ. (ΦΩΤΟ)

  Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) έζησε στα 41 χρόνια της ιστορίας της στιγμές μεγαλείου, δόξας, μεγάλης κερδοφορίας και επιτευγμάτων ...